Egy lehetőséget mutatunk és konkrét eszközöket nyújtunk Neked, amit végezhetsz munka mellett, nyugdíjasként, megváltozott munkaképességgel, vagy akár otthonról, gyerekek mellől is.

Lehetőséget, ami már sokak életében működik, sokak számára anyagi biztonságot, jólétet, időbeli szabadságot és egészséget teremtett.
Ez a lehetőség a Te személyeddel, kitartó munkáddal együtt tényleges megoldást jelenthet számodra, hogy Te is elérhesd mindezeket, akár heteken, vagy néhány hónapon belül.

 

Megmutatjuk, HOGYAN.

Kávéfogyasztók
HOGYAN VÁLHATSZ ANYAGILAG FÜGGETLENNÉ?
Az emberek többségének a legnagyobb anyagi problémája, hogy jövedelme olyan tevékenységből származik, amit ha nem végez rendszeresen, a bevételei megszűnnek. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, de változtatni akarsz, meg kell találnod, mivel érhetsz el passzív jövedelmet.
Passzív jövedelemhez általában olyan értékesítési rendszerben juthat az ember, ahol a termékforgalom után jutalékot fizet a cég. De mi lehet az a termék, szolgáltatás, amelyre az emberek igényt tartanak, s minden körülmények között megveszik?

Nos, a válasz általában valamilyen napi fogyasztási cikk, vagy olyasvalami, amire az egészségük érdekében szükségük van.
Amit mi ajánlunk, arra egyszerre teljesül mindkettő.

[vc_text_separator title=”Ganoderma, a csodálatos adaptogén gyógygomba – KÁVÉBAN!” title_align=”separator_align_left” color=”grey” style=”dashed”]

Adott egy piacvezető cég, a DXN, amely több, mint 20 éve elkötelezte magát, hogy az emberek életét jobbá tegye, mind az egészség terén, mind pedig anyagi értelemben. Fő tevékenysége a Ganoderma (magyarul pecsétviaszgomba) termesztése, illetve Ganoderma-tartalmú wellness-termékek gyártása, értékesítése.

A Ganodermáról dióhéjban azt érdemes tudni, hogy immunerősítő, vitalizáló, regeneráló hatású, segít helyreállítani a szervezet egyensúlyát, emellett pedig hatékonyan alkalmazzák vérnyomásproblémák, cukorbetegség, sőt daganatos betegségek kezelésére is.

Zseniális ötlettel ezt a sokoldalú gyógygomba-kivonatot a DXN olyan napi fogyasztású élvezeti cikkekben is piacra dobta, mint a kávé, a tea vagy a kakaó.

A DXN törzsvásárlói rendszerben tette elérhetővé termékeit ma már az egész világon, s azon munkatársait, akik az értékesítésében részt vesznek, a termékeket népszerűsítik, rendkívül emberséges, igazságos jutalmazási rendszer alapján jutalék formájában jövedelemben részesítik.

Közismert tény, hogy a kávé az egyik legnépszerűbb fogyasztási cikk szerte a világon. Tömegek fogyasztják nap, mint nap, anélkül, hogy bármilyen anyagi érdekük fűződne hozzá.

Aki pedig szenvedélyes kávéfogyasztó, általában nyitott arra, hogy megkóstoljon, kipróbáljon egy újfajta kávét, amely amellett, hogy a legínyencebbek számára is kulináris élményt nyújt, az egészségre is jótékony hatást gyakorol.

Nincs más teendő, mint az emberek figyelmébe ajánlani ezt a termékcsaládot, megismertetni velük az ebben rejlő előnyöket, lehetőségeket. S ez nincs korlátozva a barátokra, ismerősökre, családtagokra: az online értékesítő eszközök segítségével a világ bármely pontján elérhetők és megnyerhetők azok a kávéfogyasztók (akár törzsvásárlónak, akár munkatársnak), akik nyitottak erre az újdonságra.

Ha pedig megkóstolták, többé nem mondanak le a Ganodermás kávé nyújtotta jótékony hatásokról, előnyökről, hanem ragaszkodva hozzá, hétről-hétre, hónapról-hónapra megvásárolják és fogyasztják azt, folyamatos jutalékot generálva Neked.

HOGYAN TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉSEKET?

 • Regisztráció mindössze egyszeri 5.000.- Ft-ért

  Azért egyszeri, mert soha többé nem kell megismételned, vagy megújítanod. A törzsvásárlói regisztráció legegyszerűbb formája az online regisztrációs űrlap kitöltése. Az egyszeri 5.000.- Ft tartalmaz egy bemutató mappát sok hasznos információs füzettel, hanganyaggal. A 22%-os törzsvásárlói kedvezményen túl számos kedvezményben és előnyben részesülsz, beleértve a termékértékesítési jogokat is.

 • Válassz egy terméket vagy termékcsomagot!

  A regisztráció mellé szükséges választanod minimálisan egy terméket. Lehet ez akár csak egy doboz kávé, de választhatsz előre összeállított üzleti kezdőcsomagot is, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerre több terméket megismerj, kipróbálj és megtapasztald a termékek kedvező tulajdonságait, hatásait. Az általad választott módon a termékek kifizetésével, átvételével válik érvényessé a regisztrációd.

 • Online eszközök ingyen: máris rendelkezésedre áll!

  A regisztrációt követő pár napon belül e-mailben megkapod az Intranet-hozzáférési adataidat. Az Intranetben nagyon sok tanulást segítő információs anyagot találhatsz, illetve minden online üzletépítő eszközt, amelyek azonnal a rendelkezésedre állnak, hogy a munkádat segítsék. Ezek közé tartozik az ingyenesen igényelhető értékesítő weboldal, termékekkel feltöltött webáruházzal, háttér-logisztikával.

 • Támogatás és segítség személyre szabva Neked!

  Kézen fogva, lépésről-lépésre megtanítjuk Neked az eszközök használatát. Olyan módszert adunk a kezedbe, amit rövid időn belül könnyen elsajátíthatsz és egyszerűen megtaníthatod az új munkatársaidnak. Mi készen állunk, hogy maximálisan támogassunk és segítsünk Téged a sikereid elérésében. Hiszen azáltal válni sikeressé, hogy másokat hozzásegítünk a sikerhez, a legörömtelibb dolgok egyike.

Kiknek AJÁNLJUK ezt a lehetőséget?

NEKED, aki ...

 • … tudatosan tervezel jövőddel kapcsolatban: akkor is, ha jelenleg minden rendben van az életedben, anyagi biztonságot akarsz teremteni magadnak a jövőre nézve is,

 • … nem szereted a kiszolgáltatottságot és nem akarsz kiszolgáltatottá válni,

 • … felelősen gondolkodsz a családodat, gyermekeidet illetően is,

 • … igényes vagy a saját egészségedre vonatkozóan, hiszen az egészség az egyik legfőbb alappillér az életben a sikeres boldoguláshoz,

 • … vállalható üzleti formának tartasz egy korrekt, igazságos MLM-rendszert és el tudod képzelni, hogy ebben dolgozz,

 • … szereted a csapatmunkát és megvan benned az önfejlesztésre való készség.

A kávé, mint üzleti lehetőség

Mi garantálja számodra, hogy Neked is működni fog?

Te magad, a Te saját, belső motivációd és a befektetett munkád

Biztosan megvannak a céljaid, a miértjeid, amelyek miatt ezeket a sorokat olvasod.

Ha eltökélt vagy a céljaid elérésére nézve és szenvedélyesen képes vagy ezekért cselekedni is, akkor ez egy olyan mozgatórugó benned, ami a sikereid egyik legfontosabb garanciáját képezi.

A termékek maguk

Olyan napi fogyasztású élvezeti cikkek, illetve egészséggel összefüggő termékek alkotják a termékpalettát, amelyeket nem azért vesznek meg az emberek, mert rábeszéled őket, hanem mert szükségük van rá.

Egy kávéfogyasztó egyetlen nap sem felejti el meginni a kávéját. Ha pedig megtapasztalja, hogy ezzel a kávéval az egészségét is támogathatja, szervezetét erősítheti, ragaszkodni fog ehhez a fajta kávéhoz.

Emellett az emberek többsége ma már tudatosan odafigyel az egészségére, hangsúlyt tesz az egészségmegőrzésre és megoldásokat keres, hogyan tehet még többet, hogy az egészséget hosszútávon élvezhesse.
A DXN Ganoderma-tartalmú termékei kitűnő választás minderre.

A videóból is kiderül, hogy nem bonyolult.

Megbízható, piacvezető cég, amely professzionális online eszközöket biztosít ingyen

A mai kor emberének lételeme az Internet, manapság tömegek számára vált napi rutinná az Internet segítségével történő keresés, vásárlás, kommunikáció, tudásszerzés és sorolhatnánk. Ebben a környezetben a termékekre nézve is elengedhetetlen, hogy online értékesíthető legyen.
A DXN számos professzionális eszközt ad munkatársai kezébe, amellyel ráadásul nem keresetlen termékeket, hanem valós igényt kielégítő, napi fogyasztású élvezeti cikkeket értékesítünk. A kettő együtt szintén sikert garantál.

Összefoglalva, olyan üzleti lehetőséget vehetsz most a kezedbe:

amely csekély anyagi befektetéssel, kockázat nélkül elindítható,
professzionális online eszközöket biztosít Neked INGYEN,
a saját termékfogyasztásodon keresztül egészséget kínál,
kiváló és igazságos jutalékrendszer alapján dinamikus karrierépítést tesz lehetővé számodra,
s amely maximális személyre szabott támogatást nyújt a segítségünkkel, rendszeres konzultációk keretében.

ITT JÓL ÉREZHETED MAGADAT AZ ÜZLETBEN.

A tempó csak rajtad múlik, így az eredmények, sikerek elérésének gyorsasága is.

Ha elhatároztad, hogy kezedbe veszed az életedet befolyásoló körülmények irányítását, hogy a céljaidat elérve szabad életet élhess,
akkor jó helyen jársz, jó irányban állsz.

Itt az ideje, hogy elindulj ezen az úton. Tedd meg az első lépést MOST az űrlap kitöltésével, hogy felvehessük Veled a kapcsolatot, s minden további részletet megbeszélhessünk egy finom, egészséges kávé mellett.

SZERETETTEL VÁRJUK A JELENTKEZÉSEDET!

[vc_facebook type=”box_count”]

A *-gal jelölt mezőket kérünk, mindenképp töltsd ki!
Kapcsolatfelvételi űrlap

Start typing and press Enter to search