A Ganoderma lucidum, magyar nevén pecsétviaszgomba egy évezredes múltra visszatekintő gyógygomba, amelyet a gyógynövények királyaként is gyakran említenek.

“A gombák gyógyhatásainak megítélése napjainkig többnyire csak néprajzi, kultúr- és orvostörténeti érdekesség volt, és jelenleg még csak a kezdetén vagyunk annak, hogy megérthessük azt a sokféle, egészségre kifejtett jótékony hatást, ami a gombákban rejlik.

Egyre több meggyőző tudományos bizonyítékunk van arra vonatkozóan, hogy a gyógyító (vagy gyógyhatású) gombák (angol nyelvű szakirodalomban medical/medicinal mushrooms) nem csak adjuváns (más terápiákat kiegészítő) szerek formájában használhatók, hanem nagyon ígéretesek az egészség megőrzésében és a betegségek megelőzésében, beleértve például az egyre több ember életét veszélyeztető rákos megbetegedéseket is.”

Forrás:
Dr. Babulka Péter: A XXI. század gyógyítói: a gombák

 

A Ganoderma lucidum ADAPTOGÉN tulajdonságú gyógygomba.

Azokat az anyagokat nevezzük adaptogénnek, amelyek elősegítik a szervezetünk szélsőséges fizikai és szellemi terheléséhez való alkalmazkodását. Kulcskifejezés az adaptáció, azaz a tökéletes alkalmazkodás.

Egy adaptogén olyan – pontosan nem körülírható – reakciót vált ki az emberi testben, amely által megnő a szervezet ellenálló képessége a különböző negatív behatásokkal szemben, fizikai, kémiai és biológiai értelemben egyaránt. Intelligens módon a megfelelő időben, a megfelelő helyen és a megfelelő mennyiségben veti be a megfelelő vegyületeket ahhoz, hogy kiegyensúlyozza a szervezet normálistól eltérő életfunkcióit.

Az adaptogén növények harmonizálják egyes belső elválasztású mirigyeink és immunrendszerünk működését: lelassítják a túlműködő, felgyorsítják az alulműködő szerveinket, az optimálisan funkcionáló szerveink működését ugyanakkor nem módosítják.
Az adaptogének – hasonlóan a legtöbb gyógynövényhez – lassan, finoman hatnak. van úgy, hogy akár 3-4 héten át szükséges fogyasztanunk, hogy jótékony hatásuk tapasztalható legyen. Nem mérgezőek, ezáltal folyamatosan, hosszútávon is fogyaszthatók.

A Ganoderma legfőbb jótékony hatásai:

 • javítja az immunrendszer működését (immunmoduláns hatású),
 • segít a leromlott egészségi állapotú betegek gyógyulásában,
 • tumorellenes, kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében
 • normalizálja a vérnyomást,
 • helyreállítja a szervezet egyensúlyát,
 • májvédő,
 • kemo- és radiopreventív,
 • fekély ellenes,
 • vírusellenes,
 • koleszterin- és trigliceridszint-csökkentő,
 • vérrögképződést gátló,
 • antidiabetikus,
 • antioxidáns

hatású.

 Ganoderma-termékek:

RG
Reishi Gano (RG) kapszula
RG-Powder
Reishi Gano (RG) por
ganocelium_big
Ganoceilum (GL) kapszula
A Reishi Gano (RG) kapszula gyártásához a vörös színű Ganoderma lucidum 90 napos termőtestét használják.
A termőtestet hideg levegővel szárítják, majd kíméletesen porítják, így a por  tartalmazza a gombában található összes értékes összetevőt, beleértve a különösen értékes spórákat is. Más összetevőt, adalék-, vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.Összetevők: 100% Ganoderma lucidum (termőtest)
Az RG por gyártásához a vörös színű Ganoderma lucidum 90 napos termőtestét használják.
Tulajdonképpen nem más, mint az RG kapszula, csak kapszula nélkül.
Az RG-por a szedést illetően rugalmasságot biztosít, könnyen oldódik fel és könnyen emészthető. Ivóvízben elkeverve, vagy akár kedvenc levesünkbe vagy ivólevünkbe szórva is fogyasztható.Összetevők: 100% Ganoderma lucidum (termőtest)
A Ganocelium (GL) kapszula gyártásához a Ganoderma lucidum 18 napos micéliumát használják.
A micélium gazdag poliszacharidokban, szerves germániumban, vitaminokban és ásványi anyagokban.
A micélium szerves germánium tartalma többszöröse a kifejlett gombatestének.
Más összetevőt, adalék-, vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.
Összetevők: 100% Ganoderma lucidum (mycelium)

Hogyan vásárolhatsz kedvezményesen? >>>Tovább a webáruházba >>>

GL-Powder
Ganocelium (GL) por
Reishi-Mushroom-Powder_th
Reishi Mushroom por
nutrizhi
Nutrizhi
A GL por gyártásához a Ganoderma lucidum 18 napos micéliumát használják.Tulajdonképpen nem más, mint az GL kapszula, csak kapszula nélkül.
Az GL-por a szedést illetően rugalmasságot biztosít, könnyen oldódik fel és könnyen emészthető. Ivóvízben elkeverve, vagy akár kedvenc levesünkbe vagy ivólevünkbe szórva is fogyasztható.
Összetevők: 100% Ganoderma lucidum (mycelium)

A Reishi Mushroom por előállításához RG és GL port használnak, így mindkét alapanyag előnyös tulajdonságait élvezhetjük egyetlen termékben.

Más összetevőt, adalék-, vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.Összetevők:
60% Ganoderma lucidum (mycelium)
40% Ganoderma lucidum (gombatest)

A Nutrizhi egy szója- és malátakeverékből álló egészséges és tápláló ital, amely első osztályú szójababból és Ganoderma Mycelium kivonatból készült.
Egészségre jótékony hatású tápanyagokban (lecitinben, omega 3-ban, omega 6-ban, kalciumban, vasban, A, C és E vitaminban) gazdag.
Felhasználási javaslat: egy bögrében vagy leveses csészében keverjük el a tasak tartalmát annyi forralt vízzel, hogy ízlésünknek megfelelően kellemes állagú legyen.

Hogyan vásárolhatok kedvezményesen? >>>Tovább a webáruházba >>>

 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=I8o_1zy01W0[/youtube]

És ez még nem minden!

A Ganodermát olyan napi fogyasztású élvezeti cikkekben is fogyaszthatod, mint a kávé, kakaó, vagy tea.

A Ganoderma-tartalmú kávék választékát itt tudod megtekinteni.

 

Start typing and press Enter to search